• advies met de glimlach
  • probleemoplossend denken
  • ruime keuze

Fleurig, licht & fit

Fleurig, licht en fit de zomer aanvangen, een stralende huid, en een pak meer energie. Snakt jouw lichaam ook naar een nieuwe start, maar vind je het moeilijk om eraan te beginnen? Laten we er samen voor gaan tijdens de Fleurig, Licht & Fit Challenge!

Op 25 april starten we met z'n allen met de Fleurig, Licht & Fit Challenge. Samen volgen we twee weken het Smart Nutrition Project. Ga jij mee de uitdaging aan? Spring eens binnen of maak een afspraak.

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je laat bruisen van energie, je huid doet stralen en je fitter en lichter laat voelen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis van jouw nieuwe levensstijl. In combinatie met enkele RainPharma hulpmiddeltjes wordt het een pak makkelijker en efficiënter om je doel waar te maken. Alles wat je nodig hebt om te starten, vind je in de Smart Nutrition Box

Tijdens de Fleurig Licht & Fit Challenge delen we een week lang elke dag tips op instagram en facebook en steunen we elkaar! 

Heb je nood aan een fundamentele verandering en wil je het roer helemaal omgooien? Dan is het Balance Program jou op het lijf geschreven. In tegenstelling tot het Smart Nutrition Project, volg je het Balance Program onder constante professionele en individuele begeleiding van ons. Het is een intensiever programma, met meer regeltjes en restricties, maar je streeft natuurlijk naar een meer uitgesproken resultaat. 

Om te starten maak je een afspraak. Je kan een gratis en vrijblijvend gezondheidsgesprek aanvragen of meteen een intakegesprek reserveren. 

Of je nu gaat voor het Smart Nutrition Project of het Balance Program, wij staan altijd voor je klaar! Samen gaan we voor de beste versie van jezelf.  Proficiat alvast met jouw nieuwe start!

Om jouw goede, gezonde gewoontes een kickstart te geven voor het voorjaar, creëerden we de gloednieuwe PROEF-box.

In de box vind je 16 portiezakjes eiwitshake, eentje van elke smaak uit onze collectie. Perfect om jouw favoriete smaakjes te ontdekken. Bovendien zijn de zakjes superhandig om mee te nemen onderweg, op reis of op kantoor.

Daarnaast zit er een exemplaar in van het RainPharma kookboek. In MOOI vind je tonnen gezonde en culinaire inspiratie. Van hapjes tot maaltijden en drankjes. Er staan trouwens ook enkele receptjes met onze shakes in.

En tenslotte vind je in de PROEF-box ook een bon voor een gratis shaker bij aankoop van een grote pot eiwitshake. Handig, zo’n extra shaker!

Wil jij de PROEF-box graag ontdekken? Vanaf 19 april tot en met 8 mei is deze nieuwe topper bij ons te vinden voor de voordelige kennismakingsprijs van €24,95. Daarna blijft ze permanent in het gamma aan €49,95.

Bestel of reserveer je box dus nu extra voordelig!